Liesbeth Ament Makelaars

Met jarenlange ervaring is Liesbeth Ament Makelaars een professioneel NVM kantoor in Naarden, Bussum, Huizen, Laren en Blaricum, met oog voor resultaat. Bij ons treft u een enthousiast team van betrokken, deskundige makelaars en taxateurs. Vrouwen die met een frisse blik en passie stilstaan bij uw wensen. Wij leren u graag goed kennen. Zo kunnen wij ons netwerk en onze vakkennis aanwenden om voor u het verschil te maken.

Wonen is persoonlijk, en dat geldt ook voor ons werk als makelaar. We zien ons vak niet als ʻbezoekenʼ en ʻtransactiesʼ, maar als een ʻmeeting of mindsʼ. Ook als u uw huis wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. We weten wat kopers beweegt, welke keuzes ze maken en brengen u in contact met diegene die uw woning op waarde weet te schatten.

Liesbeth Ament Makelaars. De makelaar die uw belang voorop stelt. En die net even beter, breder en eerder geïnformeerd is. Dat is het handelsmerk van ons blijvend succesvolle makelaarskantoor.

Hoogstpersoonlijk, Liesbeth Ament Makelaars

Ons
team

Liesbeth Ament – Register Makelaar Taxateur
Liesbeth is de founding mother van Liesbeth Ament Makelaars. En ‘de moeder’ van ons allemaal. Ze is bezeten van haar vak en volledig thuis in de huizenmarkt in Naarden en omgeving. Ze kent iedere buurt, nagenoeg alle mensen en hoort en ziet veel voor de markt uit. Ze is oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter iedere klant. Daaruit filtert ze de sleutel voor een geslaagde deal, die voor haar pas afgerond is als haar klant ook een zachte landing maakt in de buurt. Begripvol, aandachtig, onvermoeibaar en zorgzaam. Zo is ze ook voor haar collega’s. “Als iets kan, dan moet het kunnen. Met elkaar redden we het wel!”
Karen Meeng – Kandidaat register makelaar in opleiding
Karen verkocht in 2005 haar huis aan een klant van Liesbeth. En hield daar ook een baan aan over. Vanaf het begin van Liesbeth Ament Makelaars leerde zij het vak in de praktijk en is multi-inzetbaar. In 2016 kwam voor haar het moment om de binnendienst te verruilen voor de buitendienst. Karen draait nergens haar hand voor om. Ze doorvoelt als geen ander de emoties van klanten en biedt ze graag de helpende hand, met een oprechte glimlach en adequate antwoorden op hun vragen. Ze is verknocht aan haar collega’s en kijkt iedere werkdag reikhalzend uit naar het 17.00 uur overleg. Met een lach, een traan en een wijntje.
Monique Bijleveld – Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Monique kwam begin 2016 langs voor een oriënterend gesprek. Er was zo’n klik met het team, dat ze meteen aan de slag ging. Dat is Monique: passievol, snel schakelen. Maar vooral: luisteren. ‘Ik luister naar wat wel én wat niet wordt gezegd. Zo kun je aanvoelen wat de klant het liefst wil, en dat is voor mij de kern van mijn vak.’ Dankzij haar intuïtie en inlevingsvermogen kan ze een woning net dat zetje geven dat het beter verkoopbaar maakt. Zo nodig schakelt ze daarbij een styliste, aannemer of hovenier in. Ze houdt van sparren met collega’s, om kennis en ervaring te delen. ‘Dat maakt Liesbeth Ament Makelaars sterk,’ zegt ze.
Eveline Engelkens
Eveline is na het behalen van haar HBO Makelaardij jarenlang makelaar in Amsterdam geweest en kwam bij Liesbeth Ament Makelaars terecht nadat ze in 2015 met haar jonge gezin naar Laren verhuisde. Die ervaring is ook meteen één van haar krachten. Zo weet ze dat verhuizen van een stadswoning naar een huis met ruimte in het groen uiteindelijk als ‘vakantie’ voelt. Welke woonwensen klanten ook hebben, ze rust niet voor ze een passend antwoord heeft. Ze is sterk in visualiseren en ziet mogelijkheden in iedere woning. Of dat nu een nieuwe muurkleur betreft, een extra raam of een andere indeling. Ze houdt van mensen, werkt er graag voor en mee. Dat persoonlijke, daar krijgt ze goede energie van.
Ilse Bögels – Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Chloe Molenaar – Secretaresse

Gratis waardebepaling

Wilt u een inschatting krijgen van de verkoopwaarde van uw huis? Maak dan een afspraak, wij komen vrijblijvend bij u langs.

Maak afspraak