Aankoop

Een huis kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. We helpen u om uw plek te vinden. We gaan mee in uw gevoel, maar zorgen ook dat dit in balans is met het gezonde verstand. ‘Eerst gaan wij voor u, dan voor uw huis’, is niet voor niets het uitgangspunt bij Liesbeth Ament Makelaars.

Elke dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En we zijn net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd. Daardoor hebben we al veel mensen als eerste mogen feliciteren met de aankoop van hun nieuwe huis.

Persoonlijke aandacht, een groot netwerk en deskundigheid. Daar is onze reputatie op gebaseerd. We verdiepen ons in uw wensen en gaan actief voor en met u op pad. Graag wenden we onze deskundigheid en ons netwerk aan om úw huis te vinden. Neem contact met ons op via 035-6942300 of info@liesbethamentmakelaars.nl.

Gratis waardebepaling

Wilt u een inschatting krijgen van de verkoopwaarde van uw huis? Maak dan een afspraak, wij komen vrijblijvend bij u langs.

Maak afspraak