Verkoop

Uw huis verkopen vergt tijd, maar ook creativiteit. Welke prijs gaat u vragen? Is het verstandig om nog iets aan de staat van onderhoud te doen? Hoe kunt u uw huis optimaal presenteren? Als specialist in al deze aspecten helpt Liesbeth Ament Makelaars u graag om de juiste koers te bepalen.

We weten wat kopers beweegt, welke keuzes ze maken en hoe u met ze in contact komt. We kennen de valkuilen en (onderhandelings)strategie├źn. Onze dienstverlening stopt niet bij de notaris. We voorzien in alle gewenste begeleiding en ondersteuning. Uw wensen en omstandigheden staan altijd centraal.

Denkt u erover om uw huis te verkopen? We spreken graag eens met u af. Kosteloos en vrijblijvend. En bent u overtuigd van onze meerwaarde? Dan spannen we ons voor de volle 100% in om uw huis snel en voor de optimale prijs te verkopen. Neem contact met ons op via 035-6942300 of info@liesbethamentmakelaars.nl.

Gratis waardebepaling

Wilt u een inschatting krijgen van de verkoopwaarde van uw huis? Maak dan een afspraak, wij komen vrijblijvend bij u langs.

Maak afspraak