Taxaties

Wat is een huis waard? Dit hangt af van de grootte en inhoud, maar ook van de locatie, bouwstijl, staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en omgevingsfactoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en privacy. Dit maakt taxeren van onroerend goed een specialistische aangelegenheid. Een klus bij uitstek voor de professionals van Liesbeth Ament Makelaars.

Een taxatierapport kan nodig zijn voor het rechtvaardigen van de aankoopprijs of het bepalen van een marktconforme verkoopprijs. Voor de aankoopfinanciering, het (over)sluiten van de hypotheek of het verkrijgen van duidelijkheid over de WOZ-waarde. Met een onafhankelijk taxatierapport van Liesbeth Ament Makelaars bent u verzekerd van een vakkundig rapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd. Ons kantoor is lid van de NVM, ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en aangesloten bij het NWWI.

Heeft u een taxatie of waardebepaling van een onafhankelijke, gecertificeerde taxateur nodig? Bel 035-6942300 of mail naar info@liesbethamentmakelaars.nl.