Verkocht

Jan Massenstraat 9 GA01 Naarden

Omschrijving

LET OP: OP DIT MOMENT IS HET IN GEBRUIK ALS OPSLAG, EN RUST ER GEEN FUNCTIE “WONEN” OP.

In een rustige straat in het historische stadje Naarden Vesting ligt dit kleine pandje wat in gebruik is als opslag/werkplaats annex studeerruimte op de verdieping. In het verleden, in de jaren ’20, was het in gebruik als goud- en zilverwinkel. Omstreeks 1951 is het afgebroken en opnieuw opgebouwd als kruidenierspakhuis, deels met afgebikte stenen van hetzelfde pand. Later werd het een garage voor een buurtbewoner. Vanaf 1981 is het huidige gebruik ontstaan.

Indeling:
Op de begane grond is een ruimte van ca 19m² in gebruik als opslag/werkplaats. Via een steektrap kom je op de verdieping (12,3m2) onder de kap die in gebruik is geweest als studeerruimte. De verdieping wordt niet meegeteld in gebruiksoppervlakte omdat die alleen bereikbaar is via een losse trap.

Naarden-Vesting is het prachtige vestingstadje van het Gooi. Het is een plek waar rust en levendigheid hand in hand gaan. Het stadje biedt cultuur in overvloed, met talloze musea, galeries en historische gebouwen.

Op steenworp afstand van de Grote Kerk, de Marktstraat, de gezellige winkelstraat van de Vesting met diverse terrasjes, eettentjes, het speeltuintje, de jeu-de-boulesbaan en ieder zaterdag markt op het Promersplein. 200 Stappen verwijderd van de mooiste “achtertuin” van Nederland: de Vestingwallen met zijn wandel- en fietspaden, waar ’s winters wordt gesleed en geschaatst en ’s zomers wordt gepicknickt, gezwommen en geroeid.

Vraagprijs € 89.000,- k.k.

Voorbehoud gunning eigenaar

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
2 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
19 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Naarden G 317
Oppervlakte
19 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NDN00-G-317
Bekijk alle kenmerken

Gratis waardebepaling

Wilt u een inschatting krijgen van de verkoopwaarde van uw huis? Maak dan een afspraak, wij komen vrijblijvend bij u langs.

Maak afspraak