Een huis kopen doe je niet iedere dag. Het is een terrein met allerlei voetangels en klemmen. 

Regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden. En wat dat betreft zult u goed beslagen ten ijs willen komen.

Een financieel adviseur met jarenlange ervaring die net zoals wij zeer servicegericht en betrouwbaar is en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Afspraken kunnen op kantoor of bij u thuis, op afspraak zelfs ’s-avonds mogelijk. De lijnen zijn kort en altijd een direct aanspreekpunt.
Het kantoor kenmerkt zich door een ongedwongen, informele en zeer toegankelijke sfeer. U wordt begeleid met kennis, zorg en oprechte aandacht.

Voor meer info: VR-Adviseurs - Jan van Rouwendaal, 035-6016467 / jan@vradviseurs.nl / Erkend Hypotheek Adviseur – uitgegeven door de SEH
 
SEH
Het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma's, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.
Bij een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hun kennis is altijd up-to-date.