Een woningtaxatie of waardebepaling uitvoeren op uw onroerend goed is in veel gevallen gewenst. Het is begrijpelijk dat u tijdens de taxatie een onafhankelijk taxatierapport op wilt stellen. U krijgt een helder beeld van onder meer de WOZ-waarde en de aankoopfinanciering. Een onafhankelijk rapport laat u opstellen door Liesbeth Ament Makelaars. Wij zijn lid van de NVM, ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en aangesloten bij het NWWI.

Wanneer is een woningtaxatie nodig?

Een woningtaxatie wordt gebaseerd op onder meer de grootte, inhoud de bouwstijl en de staat van het onderhoud. Dit zijn enkele punten van aandacht die u beter over kunt laten aan de specialist. Een woningtaxatie, uitgevoerd door Liesbeth Ament Makelaars, is gewenst tijdens het regelen van:

  • Aankoopfinanciering;
  • (Over)sluiten van de hypotheek;
  • Verkrijgen van duidelijkheid over de WOZ-waarde.

Daarnaast kan een onafhankelijk taxatierapport dienen als rechtvaardiging van de aankoopprijs. Wilt u uw woning verkopen? In dat geval dient het rapport voor de bepaling van de verkoopprijs. In wat voor geval dan ook; u bent te allen tijde verzekerd van een vakkundig rapport.

Plan telefonisch een afspraak in voor uw woningtaxatie of waardebepaling

Schakelt u Liesbeth Ament Makelaars in als onafhankelijk taxateur? Onze professionals gaan graag met uw verzoek aan de slag. Plan een afspraak door te bellen naar 035 694 2300.

Andere bezoekers bekeken ook:
Villa kopen | Makelaar 't Gooi | Kosten taxatie huis | Huis huren Hilversum