Vandaag de dag is het inschakelen van een aankoopmakelaar een weloverwogen keuze. De huizenmarkt is sterk aangetrokken en hierdoor verkopen huizen binnen een hoog tempo. Het is jammer als uw droomhuis net aan u voorbijgaat, nietwaar? Door te kiezen voor een aankoopmakelaar van Liesbeth Ament Makelaars krijgt u meteen bericht zodra er een huis in de verkoop gaat dat aan uw wensen voldoet. Wij houden vanuit het kantoor in ʻt Gooi intensief de huizenmarkt in de gaten.

De aankoopmakelaar luistert naar uw woonwensen.

Eerst gaan wij voor u, dan voor uw huis. Een belangrijke kernwaarde waar wij te allen tijde naar streven. Wij luisteren naar uw woonwensen en gaan op basis van deze wensen op zoek naar uw droomhuis. Een karakteristieke woning in de binnenstad, een rietgedekte villa met een grote besloten tuin of een tweede huis in het buitenland? Waar gaat uw voorkeur naar uit? Maak uw woonwensen kenbaar en wij gaan voor u als aankoopmakelaar op pad.

Wij leren u graag beter kennen

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarom leren wij u graag beter kennen. Plan vandaag nog een afspraak in door te bellen naar 035 694 2300. Horen wij binnenkort hoe uw droomhuis in de regio van ʻt Gooi er uitziet?

Andere bezoekers bekeken ook:
Woningtaxatie | Makelaars Noord-Holland | Luxe huizen te koop | Huis kopen 't Gooi